افراد زیادی از روفرشی ها برای محافظت از فرش های خود استفاده می کنند. تمیز کردن و نگهداری از روفرشی ها از جمله اقداماتی می باشد که باعث حفظ زیبایی و افزایش طول عمر فرش ها می شود.
در این مقاله به شما نشان خواهیم داد چگونه به بهترین نحو تمیز کردن روفرشی در منزل را به انجام برسانید. همچنین ما به شما راهکارهایی برای نگهداری دورهای و مراقبت بهینه از روفرشیها ارائه خواهیم داد تا به بهترین نحو از روفرشی های خود محافظت کنید.
بهترین قالیشویی را میتوانید پیدا کنید کلیک کنید: بهترین قالیشویی
چگونگی تمیز کردن روفرشی در منزل
در صورتی که قصد شستشو و تمیزکاری روفرشی خود را دارید، قبل از انجام هر اقدامی لازم است که سطح روفرشی را به خوبی جارو بزنید. جارو زدن سطح رو فرشی و جمع آوری وسایل از روی روفرشی اولین اقدام برای تمیز کردن و شستشوی آن می باشد.
پیش از شروع به تمیز کردن روفرشی در منزل، مطمئن شوید که روفرشی شما قابلیت شستشو دارد. برخی از روفرشی ها، مانند روفرشی های دست بافت یا حاوی پارچه های حساس، ممکن است برای شستشو مناسب نباشند. روفرشی را به طور کامل بردارید و به یک مکان مناسب ببرید که بتوانید آن را تمیز کنید، مثلاً بیرون از منزل یا به محلی که برای شستشوی فرش مناسب است.
شستشوی روفرشی در ماشین لباسشویی
شستشوی روفرشی در ماشین لباسشویی یک روش موثر برای تمیز کردن روفرشی ها است که به شما کمک می کند تا آنها را به راحتی تمیز کنید. اگر از این روش به درستی استفاده کنید، می توانید نتایج عالیی بگیرید. در ادامه، به مراحل مهم و نکاتی که باید در نظر داشته باشید برای شستشوی روفرشی در ماشین لباسشویی می پردازیم.
قبل از قرار دادن روفرشی در ماشین لباسشویی، سطح آن را به خوبی جارو بزنید. اطمینان حاصل کنید که سطح روفرشی تمیز است و هیچ گونه ذرات ریز و درشتی روی سطح آن وجود ندارد. برچسب محصول برای دیدن راهنمای شستشو برای روفرشی بسیار مهم است. اطمینان حاصل کنید که روفرشی شما قابلیت شستشو در ماشین لباسشویی را دارد.
روفرشی را به طور مرتب و با احتیاط درون ماشین لباسشویی قرار دهید. اگر روفرشی های بزرگ تری دارید، ممکن است بخواهید آنها را به دوباره شستشو دهید. از یک مایع شوینده مناسب برای فرش ها استفاده کنید. از مایع های خاص شستشوی روفرشی یا شامپوهای مخصوص روفرشی استفاده کنید.
ماشین لباسشویی را با نیازهای فرش تنظیم کنید. معمولاً برنامه شستشوی دستی یا حساس مناسب برای فرش ها است. از آب گرم به میزان متوسط استفاده کنید. فرش ها را به دقت در ماشین لباسشویی بشویید. از چرخش آرام و بدون ضربه استفاده کنید.
در صورت لزوم، می توانید چندین بار شستشوی فرش را تکرار کنید تا به نتایج بهتری دست پیدا کنید. فرش را به آرامی از ماشین لباسشویی خارج کنید و آن را به دقت خشک کنید. بهترین روش خشک کردن فرش در فضای باز است. با رعایت این مراحل و نکات، می توانید فرشهای خود را در ماشین لباسشویی با کمترین مشکل و با نتایج عالی شستشو دهید. همچنین، بهتر است از ابزارها و مواد مخصوص فرش استفاده کنید تا فرش شما همیشه تمیز و درخشان باقی بماند.
شستشوی روفرشی به صورت دستی
تمیز کردن روفرشی در منزل به صورت دستی یکی از روش های موثر برای حفظ و نگهداری فرش ها در منزل است. این روش به شما امکان می دهد فرش های خود را با دقت بالا تمیز کنید. از یک مایع شوینده مناسب برای نوع فرش خود استفاده کنید. برخی از روفرشی ها به شامپوهای مخصوص نیاز دارند.
برای شستشوی روفرشی به روش دستی می توانید آن را در تشت بزرگی از آب قرار داده تا کاملا مرطوب شود. پس از آن به آب مقدار کافی از مایع شوینده مثلا شامپو فرش را اضافه کنید و اجازه دهید که چند ساعتی در آن باقی بماند. سپس می توانید با کمک دست های خود یا لگد کردن روفرشی آن را شستشو دهید. این روش سنتی محسوب می شود.
البته شستشوی روفرشی و استفاده از فرچه نیز برای شستشوی لکه های روفرشی گزینه مناسبی می باشد. برای استفاده از این روش می توانید روفرشی را در فضای بازی پهن نموده و سپس با استفاده از فرچه لکه های آن را شستشو دهید.
جمع بندی
به یاد داشته باشید که استفاده از مواد و مایعات شوینده مناسب و توجه به برچسب ها و دستورات تولید کننده از اهمیت بسیاری برخوردار است. همچنین در خشک کردن روفرشی از آفتاب و هوای آزاد بهره برداری کنید تا بتوانید نتایج بهتری بگیرید.
تمیز کردن روفرشی در منزل به صورت دستی نیاز به صبر و دقت دارد، اما اگر این راهنمایی ها را رعایت کنید، می توانید روفرشی های خود را به شکلی تمیز و درخشان داشته باشید که به مدت طولانی در منزل شما زیبا بمانند. با رعایت مراحل و نکات مطرح شده می توانید روفرشی های خود را با کمترین مشکل و با نتایج عالی شستشو دهید و از آنها بهره وری کامل داشته باشید.